Hvem er jeg?

Mit navn er Bente Sørensen.

Jeg driver min forretning Bentes Briks med entusiasme, og en grundighed jeg håber du som kunde altid vil kunne mærke. Det er vigtigt for mig, at alle føler, de har fået den rigtige, en god og positiv behandling. Som behandler oplever jeg en vis glæde ved, at kunne give velvære og lindre smerter, samt gøre en forskel for den enkelte.

Oprindeligt er jeg uddannet i den finansielle verden. I 2012 valgte jeg at gå nye veje, ved at tage uddannelsen som lægeeksamineret massør. Det er et valg jeg aldrig har fortrudt, da jeg synes det er rigtig spændende og givende, at se den forskel en behandling kan gøre.

Udover massøruddannelsen har jeg også taget uddannelsen som Idrætsskadesterapeut og Kranio-Sakral behandler. Desuden er jeg blevet RAB-godkendt hvilket betyder, at jeg opfylder Sundhedsstyrelsens krav til alternative behandlere. RAB-godkendelsen giver også mulighed for tilskud fra visse forsikringsselskaber.

Jeg har løbende taget enkeltkurser bla. i skulderskader, bækken - ben og fødder, triggerpunkter, afstressning, kinesiotapening, første hjælp m.v.  

Jeg har en klinik i Helle Hallerne, hvor jeg for det meste er tirsdage og torsdage. Alle behandlinger er altid efter forudgående aftale.

 

 

 

Bentes Briks + 45 60 93 04 58 bs@bentesbriks.dk CVR. 34258554